22.02.2018. године 

Атрактивну и јединствену туристичку понуду општине Мали Зворник посетиоци 40. Међународног сајма туризма у Београду могу да виде у хали 4. Београдског сајма, од 22. до 25. фебруара. Током четири сајамска дана, на манифестацији светског ранга, биће представљено све што туристичку понуду Малог Зворника чини посебном, са акцентом на промоцији сеоског туризма, локалне гастрономије и угоститељских објеката. 

Као посебна атракција, домаћим и страним туристима, и ове године биће представљени културно – историјски комплекс „Подземни град Карађорђевића“ и археолошко налазиште „Орловине’’ у Малом Зворнику. 

 

Први дан сајма на малозворничком штанду протекао је у знаку презентације народне радиности, културног стваралаштва и локалних гастрономских специјалитета, у организацији Удружења жена „Незаборав“ и Библиотеке „17. септембар“ из Малог Зворника. Други дан, поред осталог, биће прилика за промоцију ловног и риболовног туризма, трећи  за окупљање привредника, док ће последњег дана сајма своју понуду туристима представити етно ресторани са подручја општине. 

Љиљана Ристановић

{gallery}/2018/2018-02-22_Sajam_turizma{/gallery}