22.02.2018. godine 

Atraktivnu i jedinstvenu turističku ponudu opštine Mali Zvornik posetioci 40. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu mogu da vide u hali 4. Beogradskog sajma, od 22. do 25. februara. Tokom četiri sajamska dana, na manifestaciji svetskog ranga, biće predstavljeno sve što turističku ponudu Malog Zvornika čini posebnom, sa akcentom na promociji seoskog turizma, lokalne gastronomije i ugostiteljskih objekata. 

Kao posebna atrakcija, domaćim i stranim turistima, i ove godine biće predstavljeni kulturno – istorijski kompleks „Podzemni grad Karađorđevića“ i arheološko nalazište „Orlovine’’ u Malom Zvorniku. 

 

Prvi dan sajma na malozvorničkom štandu protekao je u znaku prezentacije narodne radinosti, kulturnog stvaralaštva i lokalnih gastronomskih specijaliteta, u organizaciji Udruženja žena „Nezaborav“ i Biblioteke „17. septembar“ iz Malog Zvornika. Drugi dan, pored ostalog, biće prilika za promociju lovnog i ribolovnog turizma, treći  za okupljanje privrednika, dok će poslednjeg dana sajma svoju ponudu turistima predstaviti etno restorani sa područja opštine. 

Ljiljana Ristanović

{gallery}/2018/2018-02-22_Sajam_turizma{/gallery}