Посета потпредседнице Владе Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић Малом Зворнику, најављена за данас, одложена је за сутра.

Будући да је наступила четврта седмица ванредне ситуације у Малом Зворнику и да је забрана саобраћаја због клизишта на делу магистралног пута М19 код Старог моста у многоме отежала живот Малозворничанима, локална заједница у овој општини са нестрпљењем очекује посету која има за циљ утврђивање предлога мера за решавање проблема у општини Мали Зворник насталих услед непогода.

Према речима председника општине Мали Зворник Драгана Богићевића, заједно са министарком Михајловић, општину Мали Зворник сутра би требало да посети и Зоран Дробњак, директор ЈП „Путеви Србије“, које има директну надлежност над магистралним путем на којем је саобраћај у прекиду због опасности од клизишта. У оквиру посете, планиран је обилазак критичног клизишта у Малом Зворнику, као и делова општине најтеже погођених бујичним поплавама и одронима током елементарне катастрофе.