Министарство просвете Републике Србије одобрило је малозворничкој Средњој школи укупно 4.000.000 динара на име уређења кабинета, у циљу побољшања услова за реализовање наставе.

Укупно 3.500.000 динара добијено је за извођење молерско – фарбарских радова у учионицама, ходницима и осталим просторијама, док је преосталих 500.000 динара опредељено за уређење кабинета намењених за остваривање образовно – васпитног рада наставних предмета који у својим програмима имају лабораторијске вежбе.

Донације су добијене преко Јавног позива за Програм расподеле инвестиционих средстава Министарства просвете за 2023. годину и путем конкурса за подношење пријава гимназија за доделу финансијских средстава у циљу унапређивања услова за остваривање наставе и учења.

Директорка Средње школе у Малом Зворнику, Марта Живановић, рекла је да је кречење и фарбање просторија у школи почело, а да ће радови на уређењу лабораторије уследити по завршетку процедуре потписивања уговора са министарством и добијања одобрених средстава.

Lotel Media Group“ Лозница/Љ.Ристановић