Ministarstvo prosvete Republike Srbije odobrilo je malozvorničkoj Srednjoj školi ukupno 4.000.000 dinara na ime uređenja kabineta, u cilju poboljšanja uslova za realizovanje nastave.

Ukupno 3.500.000 dinara dobijeno je za izvođenje molersko – farbarskih radova u učionicama, hodnicima i ostalim prostorijama, dok je preostalih 500.000 dinara opredeljeno za uređenje kabineta namenjenih za ostvarivanje obrazovno – vaspitnog rada nastavnih predmeta koji u svojim programima imaju laboratorijske vežbe.

Donacije su dobijene preko Javnog poziva za Program raspodele investicionih sredstava Ministarstva prosvete za 2023. godinu i putem konkursa za podnošenje prijava gimnazija za dodelu finansijskih sredstava u cilju unapređivanja uslova za ostvarivanje nastave i učenja.

Direktorka Srednje škole u Malom Zvorniku, Marta Živanović, rekla je da je krečenje i farbanje prostorija u školi počelo, a da će radovi na uređenju laboratorije uslediti po završetku procedure potpisivanja ugovora sa ministarstvom i dobijanja odobrenih sredstava.

Lotel Media Group“ Loznica/LJ.Ristanović