Поштовани и драги суграђани и суграђанке, 

Обавештавамо Вас да ће завршни састанак у оквиру консултативног процеса за израду текста јавног позива, критеријума и осталих аката у процесу укључивања грађана и грађанки у буџетске процесе кроз Акцију „Мали Зворник по мери грађана“, бити одржан у петак, 19.05.2023. године у два термина:

  • I термин у 10 часова
  • II термин у 16 часова

Место одржавања: Сала Центра за развој иновација у области заштите животне средине у сутерену Библиотеке „17. септембар“, улица Краља Петра I, број 26.

Важно: Сала у којој се одржава заказани састанак испуњава све услове у погледу приступачности (прилаз особама са инвалидитетом).

Наведени консултативни састанак има за циљ представљање досадашњих резултата консултативног процеса, изношење нацрта аката и њихово коначно усаглашавање кроз директне консултације и имплементацију могућих, прихватљивих и адекватних предлога у структуру Јавног позива.

Посебно наглашавамо да ће и у оквиру ових консултација значајан део наше пажње бити усмерен на сагледавање предлога заинтересованих лица из категорије осетљивих група.

Детаљније информације о Акцији „Мали Зворник по мери грађана“ можете пронаћи на линку: https://malizvornik.ls.gov.rs/mali-zvornik-po-meri-gradjana/.

Позивамо Вас да присуствујете завршном консултативном састанку и узмете учешће у дефинисању коначног текста јавног позива и неопходних критеријума како бисмо реализовали Акцију по мери свих грађана Малог Зворника, која ће омогућити једнаку и равноправну заступљеност идеја и предлагача.

До одржавања састанка можете дати своје мишљење о критеријумима Јавног позива, који су предмет консултација, и путем онлајн Упитника на линку https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXH0ZYHw2PleHnyG4ocybTJV1bBUocRq0jNn6pY_1AEhhoJQ/viewform?usp=sf_link

Срдачан поздрав,

Саветодавно тело општине Мали Зворник